top of page

God jul og godt nyttår!

Kjære alle i og rundt Pascal Norge! Dette året ble heller ikke som planlagt på grunn av Covid-19. Vi er veldig lei oss for at det har blitt så mange kanselleringer. Men vi er også veldig stolte og glade over alle som står på og klarer å gjennomføre sine aktiviteter!


God jul fra alle oss i Pascal Norge. Her litt jule- og vinterstemning fra Stor-Elvdal i Innlandet. (Foto: Lars Espen Rath Vestad / Pascal Norge)- Vi må bare håper på bedre tider og satse på at pandemien gir seg snart, sier Pascal-leder Lars Espen Rath Vestad. Han er fortvilet over alle avlysninger og restriksjoner. Men forstår at det må gjøres.


- Noe av utfordringen ligger likevel i at mange av våre medlemmer er i utsatte grupper og har mange restriksjoner og reduserte muligheter til deltakelse i samfunnet. Våre aktiviteter gjennom alle ledd i Pascal Norge er derfor avgjørende for et meningsfylt liv. Kultur er et basisbehov i hverdagen for alle, sier han.


Pascal Norge håper at den normale hverdagen kommer tilbake så snart som mulig. De planlegger derfor en rekke aktiviteter fremover.


- Noe av det viktigste er den nasjonale festivalen på Gjøvik første helgen i april, som også inneholder Vårslippkonsert og landsmøte. 1.-3. april er det nemlig duket for storstilte aktiviteter i beste Pascal-ånd, sier festivalgeneral Ola Narten Svendsen. Han har både lokale, nasjonale og internasjonale gjester på blokka denne helgen.


- Vi satser på å gjennomføre en fullskalafestival med alt inkludert, sier Pascal-leder Rath Vestad, som legger til at denne festivalen er den som egentlig skulle vært gjennomført i fjor. - Den lot seg ikke gjennomføre på grunn av pandemien, som setter restriksjoner. Dermed blir det to festivaler neste år. En den første helgen i april, og så skal vi inn på vårt normale årshjul. Det betyr festival også første helgen i september. Også den med både lokal, nasjonal og internasjonal deltagelse, forteller Rath Vestad.


I tillegg bidrar Pascal Norge på Sound of Happiness sin festival i Kristiansand lørdag 11. juni. I så måte er det altså minst tre store festivaler i Pascal-familien sin ånd.


Det er dermed mye å se frem til, selv om det er litt tunge tider.


Styret i Pascal Norge ønsker alle en riktig god jul og alt godt for det nye året. Så ser vi frem til alle kommende aktiviteter, og håper alle har det bra!


댓글


Fremhevede innlegg:
Siste innlegg:
Søk etter innhold:
bottom of page