top of page

Med kjærlighet for musikk

Runar Michel og Solveig har funnet hverandre gjennom musikken. Nå har de gitt ut egen CD, takket være Pascal Norge, PANUA og Ola Skaare! Og andre gode, musikalske venner i Pascal-familien.


Bilde: Runar og Solveig sitt cover. (Foto: Privat / innsendt)Tittelen på innspillingen sier vel alt. Men Pascal-medlemmene Runar Michel Hofmo og Solveig Kang har altså vært i Pascal Norges Utfoldelsesarena (PANUA) sitt studio på Vettre i Asker og spilt inn sin første, felles utgivelse.


- Det var gøy å spille inn låtene våre i studio. Ola Skaare har hjulpet oss med å spille inn, mikse og mastre. Han har arrangert og brukt mye tid på dette. Vi er han evig takknemlig, sier Runar.


Ola har også sørget for at musikerkollegaene fra Panua Big Band, Sebastian og Chris, har bidratt på en fantastisk måte, ved å spille slagverk og piano.


- Det er mange involverte i produksjonen, sier Runar stolt, og han takker Ola Skaare spesielt.


- Uten Ola hadde ikke dette vært mulig, sier Runar.


- Hvordan har musikken hjulpet dere gjennom pandemien, Runar?


- Vi har øvd mye når vi har vært sammen, og det er det som har hjulpet oss.


- Hva er historien bak duoen deres, Runar?


- Vår duo startet opp i Asker i 2018. Vi startet med å lage sangen "Vi", og deretter lagde vi "Hodet Mitt Synker". Etterhvert kom det flere sanger, som vi lagde sammen.


Runar forteller at det er Solveig som lager tekstene og han lager melodiene.


- Etterhvert som tiden gikk, fikk vi veldig lyst til å lage en utgivelse sammen. Som tenkt, så gjort. Vi gikk i PANUA LYDSTUDIO i oktober 2021, og det ble 10 låter. 9 av låtene er egne tekster og melodier. Det er første gang at noen i vår målgruppe har kommet ut med utgivelse der det er kun egne låter. Så dette er veldig stort og betyr ekstremt mye for oss to, forteller Runar stolt, og er evig takknemlig over hva Panua og Pascal Norge har bidratt med i prosessen med innspillingen og alt han får være med på.Comments


Fremhevede innlegg:
Siste innlegg:
Søk etter innhold:
bottom of page